initiator

Initiatiefnemer

Pauline van der Lee

"Mijn motto: Where attention goes, energy flows & life grows!" 

In mijn werk wil ik universele waarden persoonlijke betekenis geven; ik wil ze toepassen en ervaren in het dagelijks leven. Ik werk met verschillende organisaties, die allemaal hun eigen sfeer en cultuur hebben. Respect voor de bestaande bedrijfscultuur staat bovenaan, maar tegelijkertijd bewaak ik mijn eigen identiteit. Het sleutelwoord hierbij is integriteit. Tijdens trainingen, Nia fitness sessies en individuele coaching richt ik me op fysieke en mentale vitaliteit, zodat deelnemers zich kunnen ontspannen en hun eigen kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen.

De eerste bewuste stap in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling was meditatie. Meditatie geeft me innerlijke rust en helderheid. Op die manier ontdekte ik mijn passie: mensen coachen op een creatieve en effectieve manier. Ik laat ze inzien dat hun intenties gebaseerd zijn op persoonlijke waarden en om deze waarden zichtbaar te maken help ik ze over drempels en obstakels heen.

Ik heb Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Midden Nederland gestudeerd en daarna heb ik de VO-opleiding Bewegingsexpressie in Begeleiding en Hulpverlening gevolgd. In 1996 ben ik meditatie gaan studeren aan de Spirituele Academie. Op dit moment ben ik daar zowel student als docent. In 2007 heb ik de Nia training (witte en groene band) gevolgd om de verbinding tussen lichaam en geest te bekrachtigen. Ik ben een gelicentieerd Nia trainer en well-being fitness/ lifestyle coach. Nadat ik mijn Nia trainer certificaat heb behaald, ben ik in 2007 mijn eigen bedrijf, Attitude Creations, begonnen. Op dit moment doe ik onderzoek naar het gebruik van actie metaforen in coaching.